♥ i love you ♥

Daisypath Anniversary tickers

mempersembahkan

kursus PRS... (sabtu)

assalamualikum,,


HAHA.. okay hari sabtu semalam kiteorang ade kursus PRS.. PRS tu ape? PRS tu ialah pembimbing rakan sebaya...  macam mane tu ? okay, PRS tu sape ade masalah bagi tau aku.. then aku tolong selesai kan.. hehee *sape yang jadi pengawas PRS die tahu lah >.<*...




okay, time kursus PRS tu kite orang ade lah buat  macam-macam aktiviti...salah satu aktiviti ye ialah akak tu bagi satu kertas kecil warna kuning then kiteorang kene tampal kat belakang.. then kawan-kawan kene tulis ape sifat kite.. *kalau tak faham buat- buat faham je lah.. :)* HAHA korang nak tau tak aku dapat ape >.< jap eh korang tengok gambar kat bawah ni >.<..


HAHA.... thanks kawan-kaawan :)

.............................................................................................

6 comments:

  1. ouh.. :) sy p0n nx dilantik jadi PRS .. calon jer dulu... best takk jadi PRS ? wish me okay ! :D

    ReplyDelete
  2. HAHA.. yeke...hehe.. erm, baru je jadi PRS.. boleh lh best lh jugak.. :)

    ReplyDelete
  3. zmn skola ada gak la join aktvt prs

    ReplyDelete